bet365

Uppgifter: Julian Draxler vill spela för Arsenal

Transfersagan fortsätter – nu vill stjärnan lämna Schalke 04

Julian Draxler, 21, har länkats ihop med Premier League-klubben Arsenal under flera års tid. Nu sägs stjärnan däremot vilja lämna Schalke 04, för att flytta till London för spel med The Gunners.

Den tyske playmakern Julian Draxler har under de senaste transferfönstren rapporterats vara mer än intressant för Arsenal. Men alla bud som Premier League-klubben lagt fram för den 21-årige vänsteryttern har nobbats av hans nuvarande klubb Schalke 04. Spelaren som är född 1993, har även länkats ihop med Premier League-klubbarna Chelsea, Manchester City och Manchester United tidigare.

Sugen på spel i Premier League-laget

Men nu kommer uppgifter som kanske får ett par The Gunners-anhängare att dra på sina leenden. Enligt tysk media, Sky Sports Germany, ska nämligen Julian Draxler själv vara ute efter att lämna sin nuvarande klubb, för en flytt till London och spel på Emirates Stadium. Spelaren har visserligen en frustrerande säsong bakom sig, som efter diverse skadebekymmer resulterat i att det blev blott två mål och en målgivande passning på 15 matcher i Bundesliga.

Kommer kosta drygt 30 miljoner pund

Sky Sports Germany rapporterar vidare att det kommer att kosta en del om Arsene Wenger vill köpa in tysken till den engelska klubben. Prislappen sägs nämligen, trots den halvdana säsongen, ligga på drygt 30 miljoner pund på Julian Draxler. Spelaren står i dagsläget under kontrakt med Schalke 04 till sommaren 2018 och han har 14 landskamper för det tyska landslaget på meritlistan, med ett landslagsmål som facit.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply