Fyra engelska klubbar jagar turkisk landslagsman

Mehmet Topal jagas av fyra Premier League-klubbar

Mehmet Topal är hett eftertraktad på marknaden just nu och kan mycket väl komma att lämna Turkiet och sitt Fenerbache i sommar.

Den 29-årige mittfältaren Mehmet Topal har en bra säsong i den turkiska högstadivisionen Süper Lig bakom sig där han i allra högsta grad var bidragande till sin klubb Fenerbaches succé. Något som gjort att klubben vill förlänga hans kontrakt – men också att flertalet andra klubbar anslutit sig till jakten på 29-åringens signatur.

Fyra Premier League-klubbar intresserade

Den turkiske landslagsmannens framtid väntas avgöras i slutet på veckan då han och hans Fenerbache ska träffas för att diskutera en potentiell förlängning. Istanbul-klubben kommer, enligt Eurosport, erbjuda Topal ett nytt femårskontrakt med en löneökning i hopp om att få behålla sin stjärnmittfältare, men ser ut att behöva förhandla smart. Om förhandlingsprocessen på något sätt misslyckas kan de nämligen öppna upp för andra intressenter som Everton, Liverpool, Manchester City och Tottenham som av talkSport uppges stå redo att köpa in mittfältaren om rätt tillfället ges.

 

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply