Manchester United utmanar om turkiske stjärnan

Även Milan vill ha Hakan Çalhanoğlu

Den turkiske stjärnan i Bayer Leverkusen, Hakan Çalhanoğlu fortsätter att vara ett hett namn ute i Europa. Den lovande 21-åringen som förra veckan länkades ihop med Milan, sägs nu även vara en kandidat för Louis van Gaals Manchester United.

Det rapporterades i slutet av sommaren att ett sent bud värt 40 miljoner euro lagts fram av Manchester United på den turkiske stjärnan Hakan Çalhanoğlu. Nu talar rapporter för att intresset trots den resultatlösa aktionen i slutet av transferfönstret, ska leva vidare för den blott 23-årige Bayer Leverkusen-profilen.

Kan göra en stor övergång i januari

Uppgifter säger nämligen från holländska källan SoccerNews, som Daily Mirror tagit del av, att The Red Devils ska vara sugna på att plocka in spelaren i januari. Den turkiske landslagsmannen kan också vara öppen för att göra en stor övergång i januari, men motstånd kan komma att finnas från bland annat Milan. Den italienska storklubben länkades förra veckan ihop med spelaren i italiensk media. 

Två mål mot BATE Borisov i Champions League

Trots sin unga ålder har den 21-årige mannen redan blivit en nyckelspelare för sitt Bayer Leverkusen och är känd för bland annat sina fruktade frisparkar och avslut från distans. Han har även elva landskamper på sin meritlista med Turkiet, med tre mål som individuellt resultat.

Den här säsongen har det visserligen bara blivit ett mål på sju matcher i Bundesliga, men siffrorna i Champions League är betydligt smickrande med sina två mål samt en målgivande passning i gruppspelspremiären mot BATE Borisov. Ikväll väntar match nummer två för den turkiske spelaren i Champions League med det tyska klubblaget – mot BarcelonaCamp Nou.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply