Real Madrid vilar flera stjärnor mot Malmö FF

Real Madrids startelva mot Malmö FF blir ”lättare”

Inför onsdagskvällens match mellan Malmö FF och giganten Real Madrid kan den spanska jätteklubben välja att vila flera stora namn.

För andra året i rad representerar Malmö FF svensk fotboll i Champions League, tävlingen där Europas största lag drabbar samman för att göra upp om den mest eftersökta titeln inom klubbfotbollen. Efter förlusten mot PSG, där den gamle Malmö-spelaren Zlatan Ibrahimovic spelar, söker nu skåningarna revansch mot ett annat storlag, nämligen Real Madrid. Man tar emot den spanska jätteklubben hemma på Swedbank Stadion, där man hoppas på nya mirakel.

BalePepe, Rodriguez och Ramos är inte med i truppen mot Malmö FF

Det ser dock ut som att det inte är den starkaste möjliga truppen som ”Marängerna” kommer med för att försöka plocka tre poäng i Sverige. Inför matchen meddelar den spanska huvudstadsklubben att man kommer att vila flera av sina stora stjärnor som Gareth BalePepeJames Rodriguez och lagkaptenen Sergio Ramos. Det är dock en trupp fylld med namnkunniga spelare man kommer med, då bland annat superstjärnan Cristiano Ronaldo finns med.

Real Madrids trupp mot Malmö FF

Här är Real Madrids trupp i sin helhet:

Målvakter: Keylor Navas, Kiko Casilla and Rubén Yáñez.

Försvarare: Raphaël Varane, Nacho, Marcelo, Dani Carvajal, Alvaro Arbeloa.

Mittfältare: Casemiro, Toni Kroos, Luka Modric, Matteo Kovacic, Isco, Dennis Cheryshev, Diego Llorente.

Anfallare: Cristiano Ronaldo, Karim Benzema, Lucas Vázquez, Jesé Rodriguez, Borja Mayoral.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply