Falcao varnar Bayern: ”Atletico har inga svagheter”

Falcao varnar Bayern: ”Atletico har inga svagheter”

Inför det kommande Champions League mötet

Radamel Falcao, som tidigare spelat för Atletico Madrid, varnar FC Bayern München för att hans gamla klubb kan komma att bli svåra att slå då de inte har några svagheter menar anfallaren på.

Chelseas anfallare Radamel Falcao, som är på lån från AS Monaco, har uttalat sig om det kommande Champions League mötet mellan Atletico Madrid och Bayern München och skickar ut en varning till sydtyskarna. Den colombianske anfallaren har tidigare spelat i Atleti och har fortfarande positiva känslor för sin gamla klubb . Tillsammans med Atletico så vann Falcao Copa del Rey såväl som Europa League. Anfallaren vet alltså vad han pratar om när han varnar Bayern München för den spanska huvudstadsklubben inför semifinalsmötet.

– Atletico har inga svagheter. Laget är en enhet från nummer 1 till nummer 23, sade Falcao i en intervju med den tyska tidningen Sport Bild om sin gamla klubb.

– Alla vet precis, vem som ska göra vad och så arbetar de också tillsammans på planen – framförallt i defensiven, förklarade Falcao gällande Atletis sätt att spela på.

Anfallaren värvades till Rojiblancos under sommaren 2011 för 40 miljoner euro. Två år senare lämnade han klubben till fördel för AS Monaco för en summa av 43 miljoner euro. Men angående Bayern Münchens chanser så menar Falcao på att den sydtyska klubben är bra beväpnade.

– Lewandowski är utan tvekan en central forward på en helt unik nivå. Man måste alltid hålla koll på Müller. Därtill kommer Ribery och den för tillfället skadade Robben. FC Bayerns trupp är dubbelt så bra på varje position. Mycket bättre går det inte. Och alla är hungriga på framgång, avslutar Falcao.

Mer artiklar om Champions League på Silly Season Sverige

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply