Uppgifter: Cristiano Ronaldo skrivit på för Paris Saint-Germain

bet365
Uppgifter: Cristiano Ronaldo skrivit på för Paris Saint-Germain

Går till Frankrike om han inte förlänger med Real Madrid

Enligt uppgifter från den spanska pressen så skall Cristiano Ronaldo ha skrivit på ett kontrakt med Paris Saint-Germain som klargör att om det inte blir någon förlängning med Real Madrid så kommer den portugisiske anfallaren att gå till PSG.

Cristiano Ronaldos framtid har det länge spekulerats mycket kring. Anfallaren har spelat för Real Madrid sedan 2009 och ett klubbyte kan vara på kartan. Något som trots mycket rykten hittills inte har hänt. Men de klubbar som sägs vara närmast en värvning av portugisen är Manchester United, Ronaldos gamla klubb och Paris Saint-Germain men även en flytt till USA och MLS har varit uppe. Det har också snackats länge om att ett nytt kontrakt med den spanska huvudstadsklubben skall vara på gång men ingenting har ännu dykt upp.

Nu rapporterar dock det spanska mediet Mundo Deportivo att den 31årige anfallaren har skrivit på en så kallad ”first refusal deal” med de franska mästarna. Detta innebär att skulle Ronaldo inte förlänga med Real Madrid nästa säsong så är det PSG som gäller för anfallaren. Rapporterna säger att Paris Saint-Germains president Nasser Al Khelaifi ser Ronaldo som en ersättare för Zlatan Ibrahimovic som med all förmodan kommer att lämna klubben till sommaren.

Reals president Florentino Perez sägs vilja behålla den trefaldiga Ballon d’Or vinnaren på Bernabeu men en bra nog deal från PSG:s sida kan komma att locka Ronaldo. Det sägs att Laurent Blancs lag har lovat att värva in flertalet nya spelare till sommaren för att försäkra sig om en chans att kämpa i Champions League nästa säsong. Real Madrid är fortfarande kvar i striden om Champions League pokalen och på tisdagskvällen är de gäster på Ethiad då de möter Manchester City i semifinalens första omgång.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply