Bröderna Boateng aktuella på transfermarknaden

bet365

Kevin-Prince länkas till Milan – Jerome till Manchester United

Vad säger ni om två flyttvilliga Boateng? Ja, enligt Gianluca Di Marzio kan båda bröderna Kevin-Prince Boateng och Jerome Boateng komma att skriva på för nya klubbar i sommar.

Uppgifter kommer från Gianluca Di Marzios hemsida och säger att vi kan få se en hel del Boateng på transfermarknaden. Dels ska Kevin-Prince Boateng hitta sig en ny klubbadress efter det att han misslyckats totalt i Bundesliga-klubben Schalke 04. Den tyska klubben rev i slutändan kontraktet med stjärnan.

Återkomst till Milan på tapeten

Nu sägs Kevin-Prince Boateng, ghanansk landslagsman och tidigare spelare i bland annat Portsmouth och Genoa, har nu länkats tillbaka till den italienska storklubben Milan som sålde stjärnan 2013 till Schalke 04. Under gårdagen var det SportMediaset som kom med uppgifter om att stjärnan närmade sig en återkomst till de rödsvarta och idag är det Gianluca Di Marzio som rapporterar att en återförening kan ske. Dock ska Milan först behöva utvärdera det fysiska tillstånd som 28-åringen besitter i nuläget.

Läs artikeln: Boateng nära återkomst till Milan

Svårt att övertyga Bayern München

Samtidigt rapporterar även Gianluca Di Marzio på sin hemsida att brodern Jerome Boateng kan komma att röra på sig. Spelaren som i dagsläget spelar för den tyska giganten Bayern München, ska vara intressant för den satsande storklubben Manchester United. Det står skrivet i stjärnorna för The Red Devils att Bundesliga-mästarna blir väldigt svåra att övertyga till en försäljning, men ett försök ska ändå vara aktuellt.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply