Varane på Uniteds önskelista

bet365

Manchester United uppges vara intresserade av Real Madrids Raphael Varane

Att David de Gea i sommar kan komma att lämna Manchester United för Real Madrid är ingen omöjlighet – nu ser Manchesterklubben chansen att knyta till sig mittbackslöftet Raphael Varane i samband med en eventuell De Gea-flytt. 

Manchester United är på mittbacksjakt igen, efter att förra sommarens jakt istället slutade med en drös vänsterbackar, verkar nu klubben vara väldigt angelägna om en förstärkning i de mer centrala delarna av försvaret. I samma veva ser klubben dessvärre ut att tappa förra säsongens viktigaste spelare, målvakten David de Gea, till Real Madrid. Nu uppger spanska Marca att klubben ser sin möjlighet att använda De Geas möjliga flytt till sin fördel i jakten på mittbacken Raphael Varane.

Kräver större roll under Benitez

Även om det just nu känns långsökt att Varane skulle lämna ”Los Blancos”, uppger den spanska tidningen  att fransmannen kräver en viktigare roll än tidigare under den nye tränaren Rafael Benitez – och om inte kravet motsvaras ska 22-åringen vara villig att lämna Madridklubben.

Flera storklubbar intresserade

Manchester United är dock inte helt oväntat inte ensamma om att vara intresserade  av den talangfulle mittbacken, enligt Football Espana ska klubbar som Chelsea och Bayern München vara beredda att slanta upp för  den franske landslagsmannen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply