Uppgifter: Boateng nära återkomst till Milan?

Precis som Zlatan Ibrahimovic kan ghananen vara snart tillbaka i Milano

Kevin Prince-Boateng fick se sitt kontrakt med Schalke 04 rivet efter en mycket svag tid i klubben. Nu kommer uppgifter som säger att stjärnan snart kan vara tillbaka i sin förra klubb, italienska Milan.

Schalke 04:s säsong gick inte som väntat i Bundesliga och nästa säsong får den tyska storklubben klara sig utan spel i Champions League. En av alla konsekvenser efter den dystra säsongen var att Sidney Sam och Kevin Prince-Boateng, två nyförvärv inför säsongen från Bayer Leverkusen respektive Milan, fick se sina avtal rivna av klubben.

Återförenas med Zlatan i Milan?

Nu kan framtiden vara på väg att bli besvarad gällande den sistnämnda spelaren, som i dagsläget alltså är klubblös. Enligt den italienska sidan SportMediaset ska den ghananske landslagsspelaren vara i avancerade samtal med Milan gällande en återkomst. Det skulle betyda att den gamla Milan-duon med Kevin Prince-Boateng och Zlatan Ibrahimovic återförenas i Rossoneri.

Däremot ska det väl noteras att Milan Channel har gått ut och dementerat uppgifterna om att 28-åringen skulle vara på väg tillbaka. Han har tidigare spelat för Hertha Berlin, Tottenham, Borussia Dortmund, Portsmouth och Genoa.

bet365
bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply