Uppgifter: Didier Drogba nobbar MLS-klubb

Chelsea-legendaren uppges tacka nej till Orlando City

Didier Drogba har lämnat Chelsea och nästa klubbadress är ännu en obesvarad fråga. Nu uppges anfallaren ha nobbat ett två-årskontrakt erbjudet från MLS-klubben Orlando City.

Chelsea-legendaren som i våras fick avsluta sin tid som spelare i Premier League-klubben som mästare, är i nuläget på jakt efter en ny klubbadress. Stjärnan har nu länkats ihop med en flytt till amerikanska Major League Soccer, där Florida-baserade klubben Orlando City sagts försöka värva honom.

Men MLS-klubben som haft förhoppningen att para ihop 37-åringen med den brasilianske stjärnan Kaká, har fått sig sig nobbade. Ett kontrakt på två år ska ha erbjudits till den ivorianske stjärnan enligt Sky Sports, men bara för att få se det bli nekat av Didier Drogba själv.

Matchvinnare i Champions league-finalen 2012

Den ivorianske stjärnan har som ni vet en strålande karriär bakom sig, där Champions League-finalen 2012 mot Bayern München var grädden på moset. Didier Drogba satte den avgörande straffen mo den tyska giganten och blev dessutom matchens lirare när Chelsea fick lyfta pokalen för första gången.

Anfallaren som har 104 landskamper med Elfenbenskusten på meritlistan, har tidigare spelat för den kinesiska klubben Shanghai Shenhua samt turkiska storklubben Galatasaray. Han spelade totalt 28 matcher den sista säsongen med The Blues, som även lyckades ta hem Capital One Cup den gångna säsongen.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply