Officiellt: Josip Drmic klar för Borussia Mönchengladbach

Den tyska storklubben värvar från Bayer Leverkusen

Borussia Mönchengladbach värvar Josip Drmic från ligakonkurrenten Bayer Leverkusen. Det bekräftar Bundesliga-laget på deras officiella hemsida på onsdagen.

Den 22-årige anfallaren Josip Drmic har ryktats bort från Bundesliga-klubben Bayer Leverkusen under våren och nu står det klart att han också lämnar laget. Den unge anfallaren som redan har spelat 58 matcher i Bundesliga i sin karriär, har nämligen officiellt skrivit på för ligakonkurrenten Borussia Mönchengladbach.

”Han kommer passa in utmärkt”

På sin officiella hemsida bekräftar Bundesliga-klubben att han har skrivit på ett kontrakt som sträcker sig fram till sommaren 2019. Den rutinerade landslagsmannen från Schweiz har hunnit med 18 landskamper redan och har de senaste två säsongerna i Bundesliga noterats för 23 gjorda mål.
— Vi var intresserade av att värva Josip Drmic redan förra året, men vid det tillfället valde han att Leverkusen. Vi är belåtna över att allting har kommit samman nu. Josip är en kvick och farlig anfallare som kommer att passa in utmärkt, säger Borussia Mönchengladbachs sportdirektör Max Eberl.

Läs artikeln: Tio glödheta Bundesliga-spelare på transfermarknaden

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply