Officiellt: Dortmund förlänger med Aubameyang

Kontraktet sträcker sig till sommaren 2020

Den vindsnabbe Pierre-Emerick Aubameyang har jagats av flera storklubbar i sommar. Nu agerar Borussia Dortmund och förlänger kontraktet för den tidigare Saint-Etienne- och Milan-spelaren med två säsonger.

Milan-produkten Pierre-Emerick Aubameyang som slog igenom i den franska anrika klubben Saint-Etienne, spås en fortsatt lysande karriär och flera storklubbar har ryckt i stjärnan under sommaren. Den snabbe anfallaren har dock varit mycket viktig för Borussia Dortmund och dagen efter deras seger i Europa League-kvalet mot Wolfsberg, förlänger de nu kontraktet med Gabons stora stjärna.

”Varje del av mig vill vara här”

Kontraktet sträcker sig för Pierre-Emerick Aubameyang till sommaren 2020, vilket betyder en två års lång förlängning från det förra avtalet han stod under(till 2018).
— Jag är väldigt glad över de kommande åren av min karriär kommer att spenderas i Borussia Dortmund. Jag känner mig väldigt lycklig i klubben, i laget och i den här staden. BVB har blivit som ett andra hem för mig. Varje del av mig vill vara här och jag har aldrig velat lämna, säger 26-åringen till klubbens hemsida.

”Utvecklats utomordentligt bra”

Förra säsongen blev det 25 mål för Borussia Dortmund av den franskfödde landslagsmannen för Gabon.
— Auba har utvecklats utomordentligt bra. Vi är mycket glada över att vi har kunnat binda honom till ett långsiktigt avtal, säger sportchefen Michael Zorc.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply