Roma överens med Fluminense om Gerson?

Uppges kosta Giallorossi 15 miljoner euro

Den brasilianske talangen Gerson har varit ett eftertraktat ämne hos de europeiska toppklubbarna. Nu talar dock mycket för att Barcelona och Juventus får ge sig i jakten. Roma ska nämligen vara överens med Fluminense om spelaren.

Den blott 18-årige talangen Gerson har stora förväntningar på sig och många räknar med en lång och framgångsrik karriär för brasilianaren. Intresse finns också från flera storklubbar i Europa för spelaren som i dagsläget tillhör brasilianska klubben Fluminense. Bland annat Barcelona, Juventus och Roma har nämnts som väl intresserade av löftet.

Giallorossi närmast Gerson

Nu kommer uppgifter från den spanska tabloiden Mundo Deportivo som säger att det är fördel Rom-klubben i slaget om spelaren. Enligt deras uppgifter ska nämligen Giallorossi vara överens med den brasilianska klubben om spelaren, som nu ser ut att anlända till Rom för en kostnad på 15 miljoner euro.

Barcelona har två dygn på sig för motbud

Barcelona har däremot betalat fyra miljoner euro för att ha företräde när det gäller att värva spelaren. Fluminense ska redan ha informerat katalanerna gällande deras överenskommelse med Roma och nu har Barcelona 48 timmar på sig att matcha Romas erbjudande.Mundo Deportivo skriver även att Juventus kan komma att lägga ett nytt bud.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply