Officiellt: Espanyol värvar försvarare

Enzo Roco skriver på för Espanyol

Efter att ha spenderat fjolårssäsongen i Elche har Enzo Roco valt att skriva på ett kontrakt med Espanyol som innebär ett års lån med köpoption.

Espanyol offentliggjorde under fredagen sin fjärde värvning för säsongen. Det blir Enzo Roco som ansluter från chilenska ligan. Barcelona-klubben har kommit överens med O’Higgins FC, som äger spelarens rättigheter, om en inlåning av 22-åringen som förra säsongen spelade sin fotboll i Elche FC.

”Hoppas jag kan bidra”

Roco har redan skrivit på kontraktet med den nya klubben i morse då han samtidigt genomförde den obligatoriska läkarundersökning på kliniken Clínica Creu Blanca de Barcelona. Spelaren blev strax efter lunchtid presenterad på klubbens träningsanläggning Ciudad Deportiva de Dani Jarque där han höll en presskonferens.
— Jag hoppas att jag kan bidra med mycket till försvaret och hjälpa laget att nå målen som vi satt upp inför säsongen. Mina representanter hade flera olika bud men när Espanyol kom upp tänkte jag inte ens två gånger. Mitt mål är att stanna i klubben och visa att jag är en bra spelare som gör allt för laget. Detta är ett viktigt steg i min karriär, jag kommer till en väldigt stor klubb och jag hoppas i och med det kunna ta en plats i landslaget, berättade spelaren tidigare idag.

Spelaren gör sin första träning måndagen den 3 augusti.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply