Di María allt närmre en flytt till PSG

bet365

PSG och United närmar sig en överenskommelse om 27-åringen

Ángel Di María har länge ryktats vara på väg till PSG och därmed lämna det Manchester United som han anslöt till för bara ett år sedan. Nu rapporterar Sky Sports att en övergång kommer allt närmre men att klubbarna har en bit kvar innan en överenskommelse om prislappen är sluten.

Efter tre framgångsrika säsonger i Real Madrid, dit han värvades från portugisiska Benfica, anslöt Ángel Di María till Manchester United förra sommaren. Efter en succéstart i sin nya klubb med tre mål på de fem första matcherna, så blev argentinarens form allt svagare, målen uteblev och huvudrollen som han kunde haft i Louis van Gaals lagbygge, resulterade tillslut bara i en biroll och en av 27-åringens svagaste säsonger på proffsnivå.

Efter denna mindre framgångsrika säsong så gick det inte länge innan ryktena började florera kring en flytt från Manchester United, dit han ett år tidigare anslöt för motsvarande ungefär 800 miljoner kronor, den högsta brittiska övergångssumman någonsin. PSG rapporterades tidigt vara en av intressenterna och de senaste veckorna har den franska mästarklubben trappat upp jakten på Di María allt mer.

United vill ha 80 miljoner mer än vad som erbjudits

Under fredagen kom uppgifter om att Paris Saint-Germains senaste bud på Di María är värt ungefär 590 miljoner kronor, något som enligt Sky Sports källor inte ska vara tillräckligt för att Manchester United ska acceptera budet. Premier League-klubben antas vilja ha en summa som är närmre den man själv spenderade på argentinaren för ett år sedan och enligt Sky Sports siktar man på runt 670 miljoner kronor.

Om en överenskommelse mellan klubbarna sluts så antas det inte vara långt kvar innan spelaren är på plats i Paris. Redan för två veckor sedan uppgav Daily Mail att Di María är villig att flytta till den franska huvudstaden, samtidigt som PSG sitter redo med ett femårskontrakt med en veckolön på 200 000 pund, motsvarande nästan 2,7 miljoner kronor.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply