Officiellt: Stevan Jovetic klar för Inter

bet365

Montenegrinen presenterades under fredagen

En officiell bekräftelse har inväntats gällande Stevan Jovetic, men nu står det klart. Inter och Manchester City har bekräftat att montenegrinen är klar för den italienska storklubben.

Inter fortsätter att förstärka inför ligastarten i höst. Efter värvningar av bland annat Geoffrey Kondogbia, Miranda, Martin Montoya och Jonathan Biabiany står det nu också klart att anfallaren Stevan Jovetic ansluter till klubben. Affären har i stort sett varit klar under en längre tid men på fredagskvällen kom också bekräftelsen gällande spelarens övergång.

Den montenegrinske landslagsstjärnan som tidigare spelat i Serie A för Fiorentina, ansluter från Premier League-klubben Manchester City på ett låneavtal över 18 månader, som dessutom innehåller en klausul som tvingar Inter till att köpa spelaren efteråt. Uppgifterna gällande kostnaderna är inte bekräftade men enligt vissa rapporter landar lånekostnaden på tre miljoner euro, med klausulen på tolv miljoner euro.

”Ett annat viktigt tillskott till Inter”

Spelaren har dessutom signerat ett kontrakt med Inter som gäller även efter låneperioden, fram till sommaren 2019.
— Vi är exalterade över värvningen av Jovetic. Han är ett annat viktigt tillskott till vår trupp. En dynamisk anfallare som kommer att tillföra ytterligare värde till vår offensiv. Mancini kommer att få ut det bästa av honom, säger presidenten Erick Thohir.
—Välkommen till klubben Stevan och Forza Inter för evigt!

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply