Bekräftar: ”Kommer inte sälja Aubameyang”

Bekräftar: "Kommer inte sälja Aubameyang"

Pierre Emerick Aubameyang stannar i Borussia Dortmund

Klubbens sportchef säger till tyska Bild att man inte har någon som helst intention att sälja Aubameyang som denna säsong stått för 24 mål på klubblagsnivå.

Flera storklubbar runt om i Europa jagar Borussia DortmundPierre Emerick Aubameyang. Tidigare har både tyska och engelska rapporter menat att Chelsea är ute efter Pierre-Emerick Aubameyang och att Arsenal budar 520 miljoner på Aubameyang. Gunners har dock fått nobben samtidigt som även Paris Saint-Germain har visat sitt intresse för spelaren men fått nobben.

I början av augusti gick spelaren själv ut och dementerade ryktena om en eventuell flytt till en av Europas största klubbar.

– Jag är under kontrakt med Borussia Dortmund till 2018. Jag har aldrig velat lämna och jag vill inte lämna klubben, säger han till Bild enligt Fotbolltransfers.com.

I januari drog spekulationerna igång igen och denna gång har klubbens ägare Hans-Joachim Watzke gått ut och förnekat planerna på att sälja 26-åringen.
– Jag menar allvar, även om det skulle komma bud på över 100 miljoner euro kommer inget att ändras, vi kommer inte att sälja Auba, säger Watze.

 

Spelarens kontrakt med Borussia Dortmund går ut 2020 efter att det stod klart att Dortmund förlänger med Aubameyang i slutet av juli den gångna sommaren.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply