Arsenal budar 520 miljoner på Aubameyang

bet365

Pierre-Emerick Aubameyang kan värvas dyrt av Arsenal

Det är inte första gången Arsené Wenger och Arsenal varit sugna på Borussia Dortmunds anfallare Pierre-Emerick Aubameyang. I somras blev det ingen affär, men det hindrar inte Arsenal från att försöka i vinter igen.

Pierre-Emerick Aubameyang har haft en otroligt fin säsong såhär långt. På sina 17 framträdanden i Bundesliga har han gjort fantastiska 18 mål vilket ger honom en skytteligaledning före bland annat Robert Lewandowski. Då är det inte så konstigt att Paris Saint-Germain vill ha honom samtidigt som Chelsea finns med i jakten.

Den franskfödde gabonesen förlängde sitt kontrakt med Dortmund så sent som i juli vilket betyder att han skulle kosta en hel del att köpa loss. Dortmund har redan sagt att man varken vill eller behöver sälja 26-åringen på grund av att man ser honom som en viktig del i deras framtid. Det hindrar dock inte Arsenal från att försöka värva Aubameyang för 520 miljoner kronor.

Vill investera till sig titeln

Enligt The Sun vill Arsené Wenger värva ett par namn i vinter för att verkligen försöka vinna Premier League, en bedrift man inte gjort sedan 2004. En anfallare har också varit den position många har sagt att Wenger behöver förstärka för att ha en chans till titeln.

Tidningen menar att ett bud på 520 miljoner kronor kommer läggas i januari. Dortmunds tidigare signaler har dock visat att det budet inte kommer övervägas, eller kommer man ändra sig till slut?

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply