Chelsea värvar Pierre-Emerick Aubameyang och Saido Berahino i januari?

bet365

Chelsea värvar från Borussia Dortmund och West Bromwich Albion i vinter

Engelska storklubben Chelsea uppges vara redo att möte Borussia Dortmunds prislapp på ostoppbara anfallaren Pierre-Emerick Aubameyang, samtidigt som man är ”säkra” på en värvning av Saido Berahino från West Bromwich Albion.

Pierre-Emerick Aubameyang har inte varit något annat än ostoppbar i Bundesliga denna säsong. Med 15 mål på 13 matcher är han en av Europas hetaste spelare just nu, och föga förvånande lockar han till sig intresse från flera storklubbar. Borussia Dortmund får svårt att hålla kvar i sin landslagsstjärna från Gabon, och därför ska tränaren Thomas Tuchel ha satt en prislapp på hela 42.1 miljoner pund. Detta är en prislapp som Chelsea uppges vara redo att möta, då de är desperata efter nya stjärnor som kan leverera i ett Chelsea som har gått historiskt trögt under säsongsinledningen. Detta är enligt uppgifter till spanska Fichajes.

Chelsea kan värva Saido Berahino

En annan anfallare som uppges kunna vara på väg till Chelsea, som kan tappa Diego Costa till Barcelona är West Bromwich Albions stjärnskott Saido Berahino. Enligt ESPN är Chelsea ”säkra” på att kunna slutföra en värvning av den landslagsmeriterade engelsmannen. Man uppges kunna få honom till ett något rabatterat pris då Berahino kommer att inleda sina 18 sista månader på sitt nuvarande kontrakt, och han har gjort det tydligt att han inte vill förlänga då han har högre ambitioner än att spela i West Bromwich.

Chelsea kan låna ut Papy Djiloboudji

Det ryktas inte bara om spelare på väg in, utan det finns även Chelsea-spelare som kopplas ihop med flyttar från klubben i januari. Värvningen av Papy Djiloboudji ifrågasattes i somras och många experter menade att det var en panikvärvning. Klart står det i alla fall att senegalesen inte har spelat en enda minut för Londonklubben sedan sin flytt från Nancy. Enligt journalisten Robin Bairners officiella Twitter-konto ska Toulouse vilja låna backen i januari. Besiktas ska också vara intresserade, men det är oklart ifall turkarna vill värva honom eller också låna honom.

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply