Barcelona kan värva Diego Costa

bet365

Diego Costa kan lämna Chelsea för Barcelona

Barcelona uppges jaga etablerade målskyttar, och då ska man ha riktat in sig på Chelseas Diego Costa. Enligt uppgifter kan spanjoren lämna den engelska klubben efter deras svaga säsongsinledning.

Det verkar inte vara någon hemlighet att Barcelona jagar en ny anfallare under de kommande månaderna. Man har kopplats ihop med spelare som Theo WalcottNolito och Radamel Falcao. Den sistnämndes lagkamrat i Chelsea är dock det senaste namnet som nämns i spekulationerna.

Diego Costa kan hamna i Barcelona

Efter en tung säsongsinledning för Chelsea har Diego Costas målskytte varit något av ljusglimt i mörkret för Londonklubben. Dock ska man ha tröttnat något på sin striker av ett annat skäl, och det är hans kontroverser. För många var det droppen som fick bägaren att rinna över när han hamnade i blåsväder efter sitt uppträdande i derbyt mot Arsenal. Han blev avstängd i tre matcher för beteendet, men Chelsea ska se sig om efter andra alternativ att ersätta den kontroversielle strikern med. En spelare som nämnts är Valencias stjärnskott Paco Alcacer som kan komma till klubben för en halv miljard kronor.

Enligt Don Balon kan Costa istället hamna i tidigare nämnda Barcelona, då Luis Enrique ska vilja en till etablerad målskytt i sitt lag. Det är oklart hur han skulle vilja spela med en till världsanfallare i truppen, men flera etablerade strikers har i alla fall kopplats ihop med Barcelona.

Placerats i Atlético Madrid

En annan klubb som har uttryckt sitt intresse för Costa är den spanske landslagsmannens före detta klubb Atlético Madrid. Man ska vilja ha en tyngre anfallare att komplettera målsprutan Antoine Griezmann med. 27-åringen spelade i huvudstadsklubben i flera år, där han gjorde 54 mål på 88 matcher.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply