Arsenal ger sig in i jakten på Calhanoglu

Frisparkskungen kan hamna i Arsenal

Hakan Calhanoglu har tagit fotbollseuropa med storm, inte minst med sina frisparkar. Nu kan han hamna i Arsenal, om man får tro de senaste rapporterna.

Under det senaste året har Bayer Leverkusen imponerat i Bundesliga, och flera av deras spelare är av stort intresse för europeiska toppklubbar. Förutom spelare som Bernd Leno och Karim Bellarabi finns det en spelare vars namn är på många fotbollsromantikers läppar, nämligen Hakan Calhanoglu. Den turkiske landslagsmannen har blivit känd som något av en frisparkskung, då han smäller in ett par sådana mål varje säsong på sensationella sätt. Mest känd är han för att ha gjort ett frisparksmål från nästan halva plan mot Borussia Dortmund. Han har även varit en nyckelspelare för det turkiska landslaget som nu är klart för EM nästa sommar efter att man slutat som bästa grupptrean.

Hakan Calhanoglu jagas av Arsenal

Föga förvånande lockar han till sig stort intresse bland de stora lagen i Europa, och tidigare har han placerats i Manchester United, även om rykteskvarnarna inte har malt dessa uppgifter särskilt mycket.

Nu kan dock intresset kring spelaren intensifieras då TalkSPORT rapporterar att 21-åringen är högintressant för Arsenal som vill ha en ny kreatör i sin anfallskvartett. För tillfället för Aaron Ramsey spela ytter, då Alex Oxlade-Chamberlain fortfarande dras med kroniska skadekänningar, och nu ska Arsène Wenger istället vilja ha en renodlad offensiv spelare på positionen.

Calhanoglus lagkamrat Wendell uppges samtidigt jagas av en annan storklubb inför januarifönstret.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply