Arsenal-fanet Antonio Rudiger vill till Chelsea

Stuttgart-stjärnan vill spela för Premier League-mästarna

Stuttgart-spelaren Antonio Rudiger ska, trots klubben i sitt hjärta, vara inställd på att genomföra en flytt till Premier Leagues regerande mästare Chelsea i sommar. Detta enligt tysk media.

Mittbacken i den tyska klubben StuttgartAntonio Rudiger är ett ämne som tas upp i den tyska tabloiden Bild under fredagen. Enligt deras uppgifter ska den blott 22-årige försvararen nu vara inställd på att lämna tysk mark för att bosätta sig i de västra delarna av London. Anledningen ska vara för att få spela för de regerande mästarna i Premier League, Chelsea.

Att José Mourinho är på jakt efter en ny mittback är känt sedan tidigare och den 22-årige mittbacken, med sex landskamper för Tyskland på meritlistan, har imponerat i klubben. Men att han nu öppnar dörren för just The Blues får ändå ses som en överraskning.

”Mitt hjärta slår för Arsenal”

Detta med tanke på ett tidigare avslöjande av spelaren själv pekat mot en annan del av Englands huvudstad. I en intervju förra året berättade mittbacken nämligen att han sedan Thierry Henry och Dennis Bergkamps tid i Arsenal, har titulerat sig själv som en Gunner.
— Jag har följt Arsenal ända sedan Henry och Bergkamps dagar. Jag tittar på Youtube-klipp med Arsenal hela tiden och jag bär väldigt ofta Alexis Sanchezs tröja, sa anfallare då enligt Daily Star.
— Mitt hjärta slår för Arsenal.

Försvararen har hittills gjort 66 matcher för Bundesliga-klubben Stuttgart, där han har spelat sedan 2011, då han värvades in från ligakonkurrenten Borussia Dortmund.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365