Milan pratar med Monaco – Inter med Kondogbia

Geoffrey Kondogbia är Milanos hetaste potatis

Slaget om fransmannen Geoffrey Kondogbia fortsätter. Både Inter och Milan ska vara på plats för att försöka knyta till sig Monaco-stjärnan.

Den franske landslagsmittfältaren Geoffrey Kondogbias säsong i Monaco har fått flertalet storklubbar att lyfta på sina ögonbryn och nu till sommaren också börja röra på sig för en signatur. Stjärnan är i dagsläget kvar i den franska ligatrean, men förmodligen inte så länge till.

Under gårdagskvällen rapporterades det om att Adriano Galliani, verkställande direktör i Milan, var på väg till Monaco för ett möte på ett hotel i Monte Carlo med spelaren och hans närmaste. Och tidigare idag kom uppgifter om att mötet ska ha varit positivt för den rödsvarta delen av Milano samt att det enda som fattades från spelaren skulle vara ett godkännande.

Milan och Inter slåss om stjärnan

Men det svänger rejält idag. Uppgifter kom nämligen senare under dagen gällande att Inter, som verkligen också vill ha den här heta midsommaraftonspotatisen, ska ha tagit kontakt med spelaren via telefon. Den som stått för Inters talan ska ha varit managern Roberto Mancini, som givetvis försöker få honom att välja den blåsvarta delen av staden.

Och visst svänger det igen. Adriano Galliani, Milans mercatospecialist, tjänar ytterligare med flygbonus ikväll när han ska ha satt sig på planet till Monaco för att träffa den franske stjärnans nuvarande klubb. Dessa uppgifter kommer från trovärdiga Gianluca Di Marzio på fredagskvällen och det verkar som att ingen av Milano-klubbarna vill släppa taget om Geoffrey Kondogbia, speciellt med tanke på att Inters direktör Piero Ausilio samtidigt också sägs träffa spelaren.

Andra klubbar som länkats ihop med stjärnan den senaste tiden är Manchester City, Arsenal, Tottenham, Barcelona och Real Madrid. 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply