Officiellt: Tottenham värvar Kieran Trippier

bet365

Den 24-årige högerbacken ansluter från Burnley

Premier League-klubben Tottenham förstärker truppen inför nästa säsongs jakt på en Champions League-plats. Högerbacken Kieran Trippier har på fredagen slutfört övergången från Burnley.

Tottenham fortsätter att förstärka inför nästa säsong. London-klubben presenterade tidigare den här månaden värvningen av den österrikiske försvararen Kevin Wimmer från Bundesliga-klubben Köln. 22-åringen skrev på ett kontrakt med Premier League-femman som sträcker sig över de kommande fem åren.

Läs artikeln: Han är Tottenhams första nyförvärv

Nu bekräftar Premier League-klubben på midsommardagsafton att den engelske högerbacken Kieran Trippier ansluter till klubben från Burnley, som därmed tappar sina andra tunga pjäs på kort tid, efter att anfallaren Danny Ings valt att spela med Liverpool nästa säsong.

Femårskontrakt på White Hart Lane

Den 24-årige högerbacken ansluter på ett femårskontrakt efter det att Tottenham matchat en hemlig utköpsklausul som var inskriven i kantlöparens kontrakt med klubben som nästa säsong spelar i Championship.
— När jag först hörde att klubben var intresserade så behövde jag inte tänka efter. Det är en så stor klubb och nu kan jag knappt vänta på att få börja och få visa alla vad jag går för, säger nyförvärvet till klubbens hemsida.
— När jag väl får chansen vill jag göra bra ifrån mig för de andra spelarna, ledningen och givetvis för fansen. Jag tänker ta varje möjlighet som tilldelas mig med båda händerna och förhoppningsvis också spela min roll för allas del i klubben.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply