Tottenham jobbar för att värva André Gomes

Tottenham jobbar för att värva André Gomes

Andre Gomes till Spurs?

Mittfältaren som med största sannolikhet kommer lämna Barcelona till sommaren kan vara på väg att skriva på för Tottenham Hotspur.

Flytten till FC Barcelona blev lite av en mardröm för André Gomes. Det har inte alls gått som portugisen tänkt sig på Camp Nou och efter att för ett par månader sen ha fått ett känslomässigt sammanbrott pekar allt på att André Gomes kommer lämna FC Barcelona.

Flertalet klubbar har anmält sitt intresse för att köpa loss André Gomes som är inne på sin andra säsong i den blåröda klubben. Det är den Barcelonabaserade tidningen Diario SPORT som kommer med uppgifter om att Barcelona och Tottenham förhandlar om en flytt för 24-åringen som tidigare representerat Benfica och Valencia. Man avslöjar inga detaljer eller summor men det mesta tyder på att Gomes kommer spela för Spurs den kommande säsongen.

Det är dock inte bara engelsmännen som ska vara villiga att köpa loss Gomes. Det ska även finnas intresse från Serie A där Juventus och AC Milan planerar att presentera ett bud på spelaren. Det är dock Spurs som ligger i Pole Position när det kommer till att köpa loss Andre Gomes.

SE ÄVEN: Uppgifter: FC Barcelona ger inte upp om Eriksen

Spelaren har kontrakt med FC Barcelona till och med sommaren 2021. Man betalade 35 miljoner euro för spelarens tjänster då han anslut i juli 2016. Hur mycket han skulle komma att kosta idag är oklart.

Ikväll spelar Barca final i Copa del Rey mot Sevilla. Detta i en match som drar igång 21:30.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply