Andrés Iniesta detaljer från spel i Kina

bet365
Andrés Iniesta detaljer från spel i Kina

Andres Iniesta till Kina

Den spanske mittfältslegendaren lämnar FC Barcelona och styr skutan mot den kinesiska superligan. Det rapporterar både spansk och kinesisk press under fredagsförmiddagen.

Andres Iniesta är inne på en av sina sista månader i FC Barcelona. Spanjoren som blivit 33 år har ett kontrakt utan slutdatum i sin nuvarande klubb men har nu bestämt sig för att lämna för spel på annat håll. Det har tidigare spekulerats om spel i MLSQatar och den kinesiska superligan. Iniesta ska nu ha bestämt sig för en flytt till Kina och det står mellan två lag. Enligt spanska radiokanalen Cadena SER och kinesiska siten PPTV ska det stå mellan Chongqing och Tianjin om vilken som blir nästa klubb. Även den Barcelonabaserade tidningen Mundo Deportivo har gått ut med att en flytt till Asien ska vara så gott som klar.

Iniesta har titalt tagit 30 titlar med FC Barcelona och kan vinna sin 31:e på lördagskvällen då Barcelona ställs mot Sevilla i final i Copa del Rey.

Vill sprida sitt varumärke

En av anledningarna till att Iniesta väljer flytt till Kina är på grund av hans varumärke. Mittfältaren från Albacete har nämligen ett eget vin och företaget räknar med att sälja drygt två miljoner flaskor per år i Kina efter att spelaren flyttat superligan.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365