Uppgifter: FC Barcelona ger inte upp om Eriksen

Uppgifter: FC Barcelona ger inte upp om Eriksen

Barcelona siktar in sig på Christian Eriksen

Den danske mittfältaren som vuxit ut till en av Premier Leagues bästa spelare jagas av Barcelona som inte ger upp en övergång. Det kommer dock inte bli någon låg prislapp för att köpa loss Eriksen.

Christian Eriksen är ett namn som dragit blickarna mot sig under de senaste åren. Dansken som kom fram i Ajax har sedan flytten till Tottenham utvecklats till en av ligans bästa spelare och det är ingen hemlighet att flera klubbar är ute efter stjärnan. Det är framför allt FC Barcelona som det pratats mest om. Den spanska storklubben har under en längre tid kopplats ihop med dansken men nu ska man ha lagt in en extra växel för att få till en affär.

Enligt brittiska TMW ska Barca vara beredda att betala drygt 110 miljoner euro för att köpa loss 26-åringen under sommarens transferfönster.

SE ÄVEN: Uppgifter: FC Barcelona vill värva Liverpool-floppen i sommar

Tottenham vill inte sälja

Det kommer dock inte bli speciellt lätt att få till en affär för Barcelona. Tottenham som ser ut att ta en plats för Champions League nästa säsong är nämligen inte speciellt sugna på att sälja Eriksen som har kontrakt till och med sommaren 2020.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply