• Error, no group ID set! Check your syntax!

Uppgifter: FC Barcelona vill värva Luis Alberto i sommar

Uppgifter: FC Barcelona vill värva Luis Alberto i sommar

Luis Alberto till Barcelona?

Spanjoren som gjort succé i Lazio under det senaste året finns på önskelistan hos flertalet storklubbar. Nu vill FC Barcelona knyta till sig spelaren i sommar.

Under det senaste året har Barca gjort flertalet storvärvning som man haft höga förväntningar på. Philippe Coutinho och Ousmane Dembélé är två av det men på Camp Nou ska man inte vara speciellt nöjda med den sistnämnde spelaren. Supertalangen som åkte på en svår skada redan i början av sin tid i Barcelona har inte lyckats komma tillbaka till den fina form han hade i Dortmund. Nu vill Barcelona istället hämta in en ny spelare, detta från Serie A.

Det är TMW som kommer med uppgifter om att FC Barcelona kommer att göra ett värvningsförsök av Luis Albert. 25-åringen som tidigare har spelat i både Liverpool och Sevilla är inne i sitt livs form i Rom. Trots att spelaren förlängde sitt kontrakt till 2022 för endast ett par månader sen ska Los Cúles vilja köpa loss honom. Man kommer även försöka inkludera mittfältaren Denis Suarez i en deal, detta då hade jagats av både Napoli och Roma.

SE ÄVEN; Så mycket tjänar Barcelonas stjärnor

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply