• Error, no group ID set! Check your syntax!

Erbjöd Pogba till storklubbarna

Erbjöd Pogba till storklubbarna

Uppgifter: Mino Raoila försöka sälja stjärnan till giganterna

Enligt både spanska och engelska medier så kommer det nu fram att Paul Pogba var nära att bli såld, redan i januari. Det eftersom hans agent – Mino Raiola – erbjuda sin spelare till flera olika stora klubbar i Europa.

Att det gått tufft för Manchester United det senaste är ingen nyhet. Klubben har rustat upp så tungt som det nästan bara går. Men trots det så fick klubben aldrig se sig själva nära att vinna ligan den här säsongen.

Det samtidigt som Sevilla stod för en stark prestation och skickade ut United ur Champions League redan i åttondelsfinalen.

Kunde ha lämnat i januari

SE: Det tjänar spelarna i Manchester United

Det här är en av anledningarna till att det ryktats om några av de större namnen kommer att lämna inom kort. Inte minst så har det påståtts att Paul Pogba ska vara väldigt nära en flytt.

Nu kommer det istället fram att han rent av varit nära en flytt det senaste. Det är den spanska tidningen Marca som skriver att Sports Illustrated vet om att agenten Mino Raiola försökte sälja sin mittfältsstjärna redan i januari. Pogba erbjuds då till så väl Real Madrid som ligakonkurrenten. Och enligt samma källa så var det nära en flytt till lokalrivalen ett tag.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply