Liverpool leder i kampen om Fellaini

Liverpool leder i kampen om Fellaini

Fellaini kan gå till Liverpool

Enligt de senaste uppgifterna i engelsk press ska Liverpool vara den klubb som ligger närmst att knyta till sig Marouane Fellaini till sommaren.

Det mesta tyder på att Marouane Fellaini inte kommer att fortsätta spela sin fotboll på Old Trafford efter sommaren. Den belgiske landslagsspelaren ska nämligen ha tackat nej till att förlänga sitt kontrakt och jagas av flera klubbar. Det har länge pratats om en flytt till Serie A eller Ligue 1 men nu kommer brittisk press med uppgifter om att mittfältaren kan komma att stanna i Premier League.

Enligt flera engelska tidningar ska nämligen Liverpool leda kampen om att värva spelaren till sommaren. The Reds ser Fellaini som en ersättare till Emre Can som med största sannolikhet kommer lämna Anfield efter säsongen och nu vill man hämta in 30-åringen som bosman.

Totalt har det blivit fem säsonger för Fellaini hos The Red Devils Han kom från Everton under september 2013 och under tiden i United har Fellaini varit med och vunnit bland annat Europa League samt engelska ligacupen.

Även Galatasaray och Fenerbahçe ska ha visat intresse för mittfältaren.

SE ÄVEN: Manchester United vill köpa Barca-stjärnan i sommar

SE ÄVEN: Manchester United i jakt på portugisiske ytterbacken

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply