Torres tvåmålsskytt mot Sunderland

Sunderland tog på lördagseftermiddagen emot ligatrean Chelsea hemma på Stadium of Light. Det skulle dock inte komma att bli något hemmajubel utan det skulle bli Chelsea och Fernando Torres som skulle sno showen från hemmafansen.

Redan efter 10 minuter var nollan spräckt. Fernando Torres dunkade in 0-1 efter ett inlägg av Hazard från vänsterkanten. Resultatet stod sig ända till stopptiden in på första halvlek då Sebastian Larsson drog ner Ramires och orsakade straff för gästerna. Från straffpunkten kunde sedan Fernando Torres göra sitt andra mål för dagen och fastställa halvtidsresultatet 0-2.

I andra halvlek så fortsatte Chelsea att leverera direkt. Den här gången fick Torres dock glädjas åt att Juan Mata prickade mål. Torres gav dock spanjoren sitt läge då returen på hans vristskott i kryssribban gav öppet mål för Mata att slå in 0-3 för gästerna.

Sunderland fick ett tröstmål i den 66:e minuten då den förre City-yttern Adam Johnson dundrade in 1-3 från straffområdskanten men ett läckert långskott. Närmre än så kom man dock inte och Rafa Benitez mannar kunde spela hem managerns första seger sedan han tillträdde som Chelsea-manager.