Norwich vann i målrik match

Omgångens målrikaste match startade tidigt med en fin offensiv från båda parter. Norwich var dock något bättre än Swansea från start och var redan i den 14:e minuten nära att gå upp i ledning, då Jonathan Howson prickade stolpen. Howson behövde dock inte sörja speciellt länge, då lagkamraten Steven Whittaker reparerade kamratens misstag genom att trycka in matchens första mål.

Det rullade fortsatt på i Norwichs offensiv under den resterande delen av den första halvleken och i den 40:e respektive 44:e gjorde Norwich ytterligare två mål genom Bassong och Holt. Den första halvleken slutade dessutom 0-3.

Swansea spelade upp sig i den andra halvleken och reducerade tidigt genom Michu. Jonathan de Guzman fyllde på med 2-3 och gav Swansea hopp. Robert Snodgrass satte stopp för Swanseas offensiv och gjorde det förlösande 2-4-målet för Norwich. Michu gjorde ytterligare ett mål innan matchens slut och är fortsatt med i skytteligatoppen.

Norwich vann dock matchen och befäster sin position som elva.