Topp tre övergångar under januari-fönstret

bet365

Bästa värvningarna i januari – Coutinho

Den bästa och smartaste värvningen under januari måste vi ändå på förhand säga Philippe Coutinho som har varit magisk under sin tid i Liverpool-tröjan. Han kom som en talang från en knackig tid i Inter som hade inneburit brist på speltid. Brendan Rodgers såg möjligheten att köpa in brassen till klubben vilket skulle visa vara en kanon-affär för Liverpool. Han kom till Liverpool som en ung talang utan självförtroende och lämnande klubben som en stjärna vilket visar hur bra Liverpool är på att jobba med unga talanger. Jag tror att han kommer lyfta till en ny nivå i Barcelona och det råder inga tvivel på att han inte ska lyckas. Coutinho anlände till Liverpool 2013 och tillbringade fem år med klubben som gjorde honom till den stjärnan han är idag. Dessutom har Coutinho redan hunnit med att göra mål för Barcelona och ser ut att trivas i klubben.

Coutinho blev även en av världens dyraste fotbollsspelare.

Bästa värvningarna i januari – Aubameyang

På andraplats när det gäller övergångar under januari kommer självfallet Pierre-Emerick Aubameyang som gick till Arsenal. Aubameyang är en riktigt skicklig anfallare som Wenger ser som lösningen på hans anfallsproblem. Aubameyang har redan nätat för Arsenal i hans premiärmatch mot Everton på sin nya hemmaplan Emirates Stadium. Detta tycker jag är en riktigt bra värvning för Arsène Wenger och kommer förhoppningvis göra många mål för klubben. Under säsongen har Arsenal haft det tungt och man har fått kämpa för varje poäng i ligaspelet. Alexis Sanchez bråkade sig bort från klubben och därför behövde man köpa en storstjärna till laget. Vi får helt enkelt se vart denna sagan slutar men fansen tror mycket på sin nya anfallare.

Bästa värvningarna i januari – Giroud

Den som jag rankar trea på lista är Oliver Giroud som lämnade Arsenal för Chelsea under januari. Många anser nog att den här värvningen inte är bland dem främsta men jag tror att det var en smart övergång för Conte. Giroud har alltid varit skicklig på att komma in från bänken och avgöra många matcher för Arsenal och frågan är om han blir startspelare i Chelsea. Jag själv tror att Giroud kommer att få sina chanser från start och förhoppningvis hjälpa Chelsea med både mål och assister. Giroud har redan spelat två matcher för klubben och det har resulterat i en assist.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Giroud i Chelsea

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply