Topp 5: Bästa tridenterna i modern fotboll

Topp 5: Bästa tridenterna i modern fotboll

LISTA: De fem bästa tridenterna i modern tid

Vilka är den bästa trion i fotbollens moderna tid? Många brukar diskutera om vilka som är världens bästa högerbackar, Premier Leagues bästa spelare och vilka som är med i Sämsta elvan som vunnit Premier League. Några av de spelare som är med på listan finns även med bland de rikaste spelarna i världen och spelar eller har spelat i någon av Premier League-klubbarna med mest pengar. Den absolut bästa på senare tid fotboll är utan tvekan Barcelonas anfallslinje med Messi, Suárez och Neymar som kändes ostoppbara, men frågan är om de är den bästa trion någonsin? Vi på Silly Season Sverige har nu satt ihop en lista med de fem bästa anfallstriona i modern tid. Kommentera gärna om du känner att det finns andra spelare eller trios som borde vara med.

Topp 5- Bästa tridenterna i modern fotboll

Messi, Suárez och Neymar – bäst någonsin?

Det finns många som menar att FC Barcelonas nuvarande trio med Lionel Messi, Luis Suárez och Neymar är den bästa trion någonsin, men är de verkligen de? Vi på Silly Season Sverige har nu samlat de fem bästa triona i modern tid på en lista. Listan innehåller de fem bästa tridenterna, men är inte i rangordning.

Tidigare har vi på Silly Season Sverige gjort flertalet listor som uppskattats av våra läsare. Nedan finner ni ett axplock med de populäraste listorna, ta gärna en titt på de efter att vi gått igenom vilka som är de fem bästa triona i modern tid.

Topp 5- Bästa tridenterna i modern fotboll

5. Arsene Wengers klassiska trio

Världens bästa fotbollsspelare Henry, Bergkamp, Pires

Arsenal under Arsene Wenger har tidigare har en av de bästa offensiva triona i fotbollshistorien, detta med två fransmänn och en holländare. Kommer du ihåg trion med Robert Pires, Thierry Henry och Dennis Bergkamp? dessa tre var några av de bästa spelarna ​när den engelska fotbollen verkligen var på topp.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply