• Error, no group ID set! Check your syntax!

Topp 10: Spelare som kan lämna på fri transfer i sommar

Topp 10: Spelare som kan lämna på fri transfer i sommar

Tio spelare som kan gå gratis i sommar

Vilka spelare kan lämna gratis i sommar? Vilka spelare är tillgängliga för en fri transfer? I den moderna fotbollen har det blivit allt dyrare att köpa spelare och numera måste du lägga ut betydligt mer pengar för att köpa en spelare av klass. Paul Pogba, som ryktas till Manchester United, värderas exempelvis till över en miljard kronor. Därför är det kanske inte särskilt oväntat att tränarna letar efter spelare de kan värva gratis eftersom deras nuvarande kontrakt löper ut. Vi på Silly Season Sverige har nu satt ihop en lista över de tio bästa spelarna som kan gå på fri transfer i sommar.

Tio bästa spelarna tillgängliga på fri transfer

Efter att ha läst den här listan vet du vilka spelare som kan gå gratis i sommar och kanske förstärka just ditt lag. Listan bjuder på flera välkända namn som kan gå direkt in i startelvan i vissa lag eller erbjuda nödvändig bredd till andra klubbar. Tidigare har vi på Silly Season Sverige gjort flertalet listor som blivit otroligt uppskattade av våra läsare. Nedan finner ni ett urval av de mest populära listorna som ni finner på hemsidan. Ta gärna en titt på dessa efter att ha läst om tio spelare tillgängliga gratis i sommarens transferfönster. Uppgifterna i listan är hämtade från brittiska The Telegraph och samtliga bilder är från Bildbyrån.

 

10. Daniel Osvaldo

Daniel Osvaldo

Den Argentina-födde italienaren Daniel Osvaldo, 30, är tillgänglig på fri transfer efter att ha släppts från Boca Juniors i mitten av maj. Anledningen till det brutna kontraktet? Osvaldo upptäcktes när han rökte cigaretter i omklädningsrummet och hamnade därefter i bråk med klubbens tränare. Rutinerad anfallare som tidigare representerat klubbar som RomaSouthamptonJuventusInter och Porto.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply