bet365

Topp 10: Premier League-stjärnor som kan flytta i januari

Stjärnor från Premier League som kan byta klubb i vinter

Januarifönstret är ett fönster som får kritik då och då. En av dess största motståndare är Arsené Wenger som kritiserar fönstret och menar att det är en extrachans för lag som inte gjorde det de skulle göra under sommarens längre transferfönster. Januarifönstret är ändå ett fönster då många försöker, som Wenger menar, rädda sin säsong genom att både låna in spelare som inte spelar särskilt mycket och spelare som är missnöjda.

Fönstret bjuder sällan på de allra största affärerna eftersom klubbar inte vill sälja sina bästa spelare mitt under säsongen. Det blir dock en hel del affärer för spelare som vill spela mer än de gör i nuläget. Därför har vi gjort en lista över tio stjärnor från Premier League som kan byta klubb i januari.

Tio spelare från Premier League kan byta klubb i januari

Listan innehåller tio välkända spelare som flitigt ryktas bort från sin nuvarande klubb, eller som själv indikerat om att en flytt är trolig. Det finns även en spelare som är klubblös, men han har varit en profil i Premier League i över tio år. Kan du gissa någon av dessa tio stjärnor i Premier League som kan flytta i vinter?

Nu sätter vi igång listan över tio Premier League-spelare som är intresserade av en flytt i januari.

 

Victor Valdés – Manchester United

Fotboll, U21, Premier League, Manchester United - Liverpool

Victor Valdés befinner sig i Louis Van Gaals frysbox och sitter ständigt på läktaren numer i förmån till David De Gea och Sergio Romero. Det har pratats mycket om en flytt till Sevilla men även seriekonkurrenten Newcastle har visat intresse på grund av Tim Kruls skada.

En sak är säker – Victor Valdés kommer flytta i januari. Han själv vill det, hans agent har sagt det och Manchester United har ingen nytta av honom.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply