bet365

AVSLÖJAR: Victor Valdés lämnar för Sevilla i vinter

bet365

AVSLÖJAR: Victor Valdés lämnar Manchester United

Enligt uppgifter till Silly Season Sverige kommer Victor Valdés att lämna Manchester United i vinter för att skriva på för Sevilla.

Victor Valdes sejour i Manchester United har inte varit någon framgångssaga och under de senaste månaderna har spelaren fått spela matcher med ungdomslaget då Louis van Gaal inte räknar med spanjoren. Valdés har tidigare uttryckt sitt missnöjde med indirekta budskap på sociala medier och nu kan Silly Season Sverige avslöja att den före detta Barcelona-målvakten kommer att lämna Premier League för spel i Andalusien och Sevilla under vinteruppehållet.

Det är fortfarande oklart hur mycket den spanska klubben kommer att betala för Valdés men det sägs inte vara någon större summa då man inte räknar med spelaren i truppen. För tillfället har man David de Gea och Sergio Romero på målvaktsposten och Valdés kommer inte att få chansen att visa upp sig Old Trafford.

Överens med Sevilla

Målvakten har efter sin skada i Barcelona aldrig riktigt kommit tillbaka till den form han tidigare visat upp och en flytt tillbaka till Camp Nou är omöjlig då de rödblåa har valt att satsa på Claudio Bravo och André ter Stegen. Därför har Valdes som vill tillbaka till Spanien nu bestämt sig för att flytta till Andalusien och de södra delarna av Spanien.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply