Uppgifter: Vidic kan lämna Inter för Fiorentina

Nemanja Vidic på väg till Fiorentina?

Enligt italiensk media ska Fiorentina vara intresserade av den serbiske försvararen som fortfarande inte har kommit tillbaka från sin allvarliga ryggskada.

Nemanja Vidic har inte haft någon vidare tur under de senaste månaderna. 34-åringen har haft svårt att komma tillbaka från en ryggskada och har fortfarande inte fått göra sin första match säsongen 2015/2016. Samtidigt har nyförvärvet från Atlético Madrid João Miranda gjort det väldigt bra och har varit en av lagets bättre spelare denna säsong. Laget ligger för närvarande på tredje plats i Serie A-tabellen med 17 poäng, lika många som AS Roma på andra plats.

Skadebekymmerna och den fina säsongsinledningen har gjort att serben kommer allt längre från en plats i Roberto Mancinis elva och nu ser det ut som att mittbacken kan komma att lämna klubben.

Fiorentina vill värva Nemanja Vidic

Enligt La Nazione ska ligaledande Fiorentina vara intresserade av spelaren vars kontrakt går ut nästa sommar. Den före detta Manchester United-spelaren kom till Guiseppe Meazza sommaren 2014 och har sen ankomsten till klubben gjord 23 matcher och stått för ett mål. Det är oklart om Inter vill sälja spelaren men med tanke på skadeläget och att spelarens kontrakt går ut efter säsongen kan det mycket väl bli så att Vidic flyttar i vinter.

På lördagseftermiddagen spelar Inter borta mot Palermo där vi bland annat finner svenskarna Robin Quaison och Oscar Hiljemark.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply