Uppgifter: Premier League-trio har lagt bud på Leo Messi

Chelsea, Manchester United och Manchester City vill värva Lionel Messi

Enligt uppgifter till The Sun ska tre klubbar ha lagt bud på Lionel Messi i sommar och en flytt är inte helt omöjlig efter den senaste tiden kontroverser för spelaren.

Leo Messi kan komma att lämna Barcelona efter säsongen och det börjar redan läcka information om att tre klubbar från Premier League ska ha kontaktat La Liga-klubben och frågat om en möjlig övergång. Enligt The Sun ska Manchester United, Manchester City och Chelsea vara de klubbar som formellt ska vara intresserade av världsstjärnan.

Spelaren själv sägs vara positiv till en flytt från Spanien då han under en längre tid blivit anklagad av det spanska skatteverket för flera olika brott. För inte så längesen delade Messi även en bild på sin Instagram där han formar kroppen som ett H, bilden har blivit en snackis i Spanien då många tror att det är en gest mot det spanska skatteverket (Hacienda).

”Vill lyssna på bud”

Tidningen skriver att ingen klubb ska vara överens med Messi om en övergång men att han denna gång, till skillnad från tidigare, ska ha varit intresserad av att lyssna på buden som de engelska klubbarna hade att komma med. Premier League-lagens ledningar ska ha blivit överraskade av beskedet och nu återstår det att se om argentinaren lämnar Barcelona för spel i en annan liga.

Messi har varit i Barcelona i 14 år och hans nuvarande kontrakt går ut 2017. Utköpsklausulen rapporteras ligga på 250 miljoner euro.

 

Y así estoy yo H………???

A photo posted by Leo Messi (@leomessi) on

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply