Guidetti: ”Real Madrid har allt, men vi kan slå dem”

John Guidetti förbereder sig för stormatch

Enligt Fotbollskanalen ska svensken ha sagt i en intervju med tidningen La Voz de Galicia att han är redo att ta sig an Real Madrid och att man kan vinna matchen.

Det var inte många som trodde att Celta Vigo skulle ha liga många poäng som ligaledarna Real Madrid efter åtta spelade omgångar. Celta Vigo med John Guidetti i laget har spelat en underhållande fotboll sen säsongsstarten och efter att ha slagit Barcelona med överraskande 4-1 tar man sig nu an Real Madrid, en match där vinnaren får ett försprång i kampen om titeln.

John Guidetti intervjuades av La Voz de Galicia inför matchen och på frågan om man kan slå Real Madrid svarade han:

– Ja, vi har spelat mot fantastiska lag förut den här säsongen och ingenting är omöjligt. När matchen är slut så måste vi kunna säga till varandra att vi har gjort en bra match. Om vi spelare med en defensiv taktik, som vi gjorde mot Villareal, så kommer de ge oss självförtroende. Samtidigt kommer det vara en svår utmaning och kräver de bästa från oss, säger han till La Voz de Galicia.

Guidetti som har inlett säsongen på ett bra sätt passa även på att hylla lördagens motståndare.

– De har allt. När du ser ett lag som dem, så ser du att det är ett av världens bästa lag. Men jag tycker att vi också har väldigt mycket kvalitéer. Vi är ett starkt lag med en solid defensiv. Sedan spelar vi på vår arena Balaidos och när den är full så är det helt fantastiskt. Då har vi en extra spelare som ger oss de stöd som vi behöver, och de finns inga biljetter kvar till den här matcher. Det är helt otroligt.

Svensken förklarar även vad folk tycker om det han åstadkommit sen flytten till Celta Vigo:

– De är nöjda. Folk förväntar sig att jag får mer speltid för att de vill se mig spela, men jag tror att de är imponerade av laget och hur vi spelar. De förstår att det är normalt att när du kommer till en ny klubb så behöver du tid att anpassa dig. I varje match så får jag några minuter och gör mål, för mig är det väldigt positivt. Jag är väldigt glad att vara här.

Sist men inte minst får han frågan om den överraskande serieinledning och hur det känns att dela förstaplatsen i La Liga med Real Madrid.

– Det är helt otroligt. Vi har ett fantastiskt lag, men säsongen är lång och vi måste fortsätta. Nu ska vi möta Real Madrid och sen ska vi sikta in oss på nästa match. Men såklart, en match som i helgen kommer vara ett minne för resten av livet. Att göra mål på Real Madrid skulle vara en dröm som gick i uppfyllelse.

Celta Vigo möter Real Madrid på lördag klockan 16:00.

bet365
bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply