Diego Costa: ”Jag är ingen crybaby”

bet365

Diego Costa anser att kritiken mot honom är oförtjänt

Säger till The Sun att han får samma behandling av många andra spelare men att det endast är han som straffas för det.

Chelseas anfallare Diego Costa intervjuades i dagarna av tidningen The Sun och väl där fick han berätta om allt som händer på planen, Jose Mourinho och Chelseas supportrar.

– Många gånger har andra spelare gjort fula saker mot mig, till exempel sparkat mig, men jag är inte den som gråter för minsta lilla, jag är ingen crybaby, säger brasilianaren som valt att spela för det spanska landslaget.

Vidare berättar han även att han är nöjd med att vara i Chelsea och att han inte bryr sig om vad andra tycker då han har tränarens förtroende.

– Jag har hundra procent stöd från min tränare, klubben och Chelseas supportrar. Därför bryr jag mig inte vad andra har att säga. Jag tar inte åt mig och kommer inte att ändra på mig så länge min tränare, klubbledningen eller supportrarna säger att jag borde göra det.

Diego Costa fick för ett tag sen en tre matchers lång avstängning efter att ha rykt ihop med Laurent Koscielny Chelseas match med Arsenal, något som anfallaren tycker är orättvist.

– Jag har inte gjort något fel, vissa saker kan man inte ändra på eller göra något åt. Som spelare måste man tänka igenom om det var rätt eller inte att bli avstängd. Chelsea-supportrarna såg att det var orättvist de har tillsammans med klubbledningen och tränarstaben gett mig mycket stöd, avslutar anfallaren.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply