Swansea och Liverpool delade på poängen

Swansea och Liverpool sparkade igång fotbollssöndagen i England.

Swansea var det bättre laget första tio och pressade Liverpool utan att skapa några farligheter. Liverpool kom sedan in i matchen och tog över helt, man kom i anfallsvåg och det var främst igenom kantspelarna José Enrique och Glen Johnson som chanserna skapades.
Det dröjde dock till den 26 minuten tills den hetaste chansen dök upp. Glen Johnson kombinerade med Enrique och fick ett friläge, men målvakten Tremmel gör en fin räddning.

I den 33 minuten får Liverpool en hörna, som nickas undan och hamnar ute hos den unge talangen Raheem Sterling, som laddar och fyrar av en kanon som träffar ribban. Några minuter efter det spelar sig Johnson igenom Swansea försvaret och spelar bollen till Suarez som chippar den snyggt vidare till Enrique som gör 0-1 för Liverpool, målet vinkades bort för offside, vilket visade sig vara ett rätt beslut.

Efter halvtidsvilan var det Swansea som tog över och var det bättre laget under hela andra halvleken. Man hade inga riktiga farligheter som hotade Reina på allvar.

Det var faktiskt Liverpool som skulle få den bästa chansen i den 80e minuten, Luis Suarez och Sterling kontrar på en Swansea hörna och kommer 2 mot 1 men Sterling visar lite orutin och slarvar i den sista passningen och chansen rinner ut i sanden.

Första 45 minuterna var en bra fotbollsmatch och dom resterande 45 kändes det som att Liverpool försvarade sig mest. Man borde dock avgjort matchen under den första halvleken så man är säkerligen missnöjt med endast en pinne idag.