Sturridge hattrickhjälte mot Fulham

Europadrömmen är förlorad för Liverpool. Det stoppade dock inte The Reds från att ta tre nya poäng i Premier League, när man på söndagen gästade Fulham på Craven Cottage.

Det var visserligen Dimitar Berbatov som öppnade målskyttet i den 33:e matchminuten till hemmapublikens förtjusning. Men efter det var det Daniel Sturridge afton, där han visade att Liverpool är att räkna med, även utan avstängda Luis Suarez.

I den 36:e matchminuten tog sig Andre Wisdoms boll fram till Sturridge, som vände bort försvararen Aaron Hughes innan han stänkte upp bollen i nättaket med högern. I den andra halvleken fortsatte målfesten frö Sturridge, när han med cirka timmen spelad fick tag i Coutinhos avslut och placerade kyligt in bollen i nätet.

Minuten senare var Sturridge nära att göra sitt tredje när han snodde åt sig bollen från Fulham-försvararen Brede Hangeland. Men den gången tog målvakten Schwarzer en liten revansch med en fin frilägesräddning.

Istället kom spiken i kistan, Daniel Sturridge tredje mål för dagen i den 85:e matchminuten. Med en utsökt chipp lurade Schwarzer och stängde butiken, och samtidigt noterades för sitt första hattrick någonsin.


You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply