Stoke avslutade med en seger

Ett av säsongens stora utropstecken, Stoke City, avslutade säsongen på bästa sett när man besegrade West Bromwich med 2-1 på The Hawtorns i en på förhand betydelselös match.

Det började också bra för The Potters. Efter bara 22 minuter tog man också ledningen efter att WBA-försvaren Gareth McAuley satt bollen i eget nät. Det stod sig till paus.

I den 56:e minuten kom dock kvitteringen genom Stephane Sessegnon. Stoke skulle dock få det sista ordet. När bara 3 minuter återstod av full tid stänkte Charlie Adam dit vinstmålet.

Matchen slutar 1-2. Det betyder att Mark Hughes mannar slutar på en finfin niondeplats efter en mycket stark vårsäsong. West Bromwich slutar på sjuttonde plats, placeringen precis ovanför nedflyttningsstrecket.