Spansk media: Maxi Allegri ersätter Luis Enrique i Barcelona

Speltips: Barcelona - PSG 8/3 - Odds tips Barca vs PSG, speltips Champions League 2017!

Uppgifter: Maxi Allegri skulle aldrig tveka på att ta över Barca

Barcelona letar just nu efter en ersättare till den avgående Luis Enrique. Enligt den spanska tidningen Mundo Deportivo finns det stort intresse för att låta Juventus-tränaren Maxi Allegri ta över efter sommaren. Något som tidningen menar skulle vara omöjligt för Allegri att tacka nej till.

Det var under förra helgen, efter att Barcelona vunnit sin senaste ligamatch med 6-0, som Luis Enrique kom med beskedet. Han kommer efter den här säsongen att ta en sabbatsår från fotbollen då han känner sig utmattad. Vilket med andra ord innebär att han kommer sluta som tränare i den katalanska storklubben.

Redan nu har jakten på en ersättare till spanjoren, som vunnit ligan tre gånger och Champions League en gång med Barca, börjat. Flera namn har dykt upp, men nu tror spanska Mundo Deportivo att Barcelona hittat rätt man för jobbet.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar storstjärnorna i Barcelona

”Allegri skulle aldrig tveka”

Det spanska tidningen skriver under dagen att Barcelona ska vara intresserade av att signera honom som tränare, något han omöjligt skulle kunna tacka nej till.

Barcelona vill ha honom, och vill Barca ha honom finns det ingen som kan tacka nej, skriver Mundo Deportivo på sin sajt. Barcelona spelar under onsdagen Champions League-åttondelsfinal mot PSG. Efter att ha förlorat det första mötet med 4-0 är nu Barca piskade att göra en jätteinsats på Camp Nou.

Maxi Allegri har tidigare uppgetts kunna ta över Arsene Wenger i Arsenal till sommaren.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply