Barcelona PSG TV-kanal – vilken kanal sänder Barca-PSG? TV-kanaler!

Barcelona vs PSG TV-kanal - vilken kanal sänder Barca-PSG? TV-kanaler!

Barcelona – PSG TV-kanal – sändning och tid för Barcelona – Paris Saint-Germain!

Barcelona PSG TV Kanal, Barcelona PSG vilken kanal? visar Barcelona vs PSG, Barcelona mot PSG vilken kanal sänder Barcelona – PSG? – vilken TV kanal Barca-PSG i Champions League där Barcelona är storfavorit att vinna matchen, hos både Unibet och bet365. Se Barca – PSG live stream online här! Vem visar Barcelona – PSG matchen? Här kan du streama matchen =>

Vilka sänder Barca – PSG matchen i CL på TV? När spelar Barcelona – PSG? Vem visar matchen mellan Barca och PSG i Champions League på TV?

Barcelona PSG odds

Odds Barca vs PSG 1X2 1 X 2
2,02 4,00 3,40
Odds FCB vs PSG 1X, 12 & X2 1X 12 2X
1,34 1,26 1.83
Lägg ditt spel hos Betsson =>
FCB Paris
Odds att gå vidare 1,90 1.90
JA NEJ
Odds båda lagen gör mål (BLGM): 1,45 2,65
Ö 3,5 mål U 3,5 mål
Odds Över/Under 3,5 mål: 2,30 1,62

Barcelona vs PSG TV-kanal - vilken kanal sänder Barca-PSG? TV-kanaler!

Barcelona vs PSG på TV, TV-kanal och TV-tider

Silly Season har nu samlat info om supermötet i Champions League mellan PSG och Barcelona och vad du behöver veta och kunna för att se Barcelona mot PSG ikväll.

Barcelona kommer allt längre från Champions League-titeln (41.00) efter att ha åkt på en storförlust i det första mötet med Paris Saint-Germain. Många trodde att spanjorerna var det lag som skulle vinna den första matchen mellan de båda men PSG var det lag som ville mest och kunde tillslut vinna med hela 4-0.

Viasat äger TV-rättigheterna för Champions League och kommer att sända samtliga matcher från slutspelsfasen turneringen. Paris Saint-Germain vs Barcelona-matchen kommer att sändas på Viasats sportkanaler och Viaplay.

Se Barcelona-PSG åttondelsfinal i Champions League gratis på TV och live stream?

Unibet och bet365 streamar många matcher gratis via live stream, men inte denna Champions League match. De flesta CL-matcher sänds på Viasat Sport Premium som är en betalkanal i Viasats utbud och några visas på gratiskanalen TV3. Det är ännu inte klart om denna match kommer att visas på TV3 eller om det blir Viasat Sport Premium, den kommer i alla fall att kunna streamas på Viaplay.

Barcelona vs PSG TV-kanal - vilken kanal sänder Barca-PSG? TV-kanaler!

*Ingen bindningstid så du kan säga upp Viaplay Sport direkt ifall du endast vill se Barcelona vs PSG live stream via Viaplay.

Barcelona vs PSG – i Champions League

Så är ser det ut historiskt sett mellan de båda lagen i Champions League:

Säsong Matchtyp Champions League matcher Resultat
2016/2017 Åttondelsfinal FC Barcelona vs Paris Saint-Germain 6:1 (2:0)
2016/2017 Åttondelsfinal Paris Saint-Germain vs FC Barcelona
4:0 (2:0)
2014/2015 Kvartsfinal FC Barcelona vs Paris Saint-Germain
2:0 (2:0)
2014/2015 Kvartsfinal Paris Saint-Germain vs FC Barcelona 1:3 (0:1)
2014/2015 Gruppspel, Grupp F FC Barcelona vs Paris Saint-Germain 3:1 (2:1)
2014/2015 Gruppspel, Grupp F Paris Saint-Germain vs FC Barcelona 3:2 (2:1)
2012/2013 Kvartsfinal FC Barcelona vs Paris Saint-Germain 1:1 (0:0)
2012/2013 Kvartsfinal Paris Saint-Germain vs FC Barcelona 2:2 (0:1)
1994/1995 Kvartsfinal Paris Saint-Germain vs FC Barcelona 2:1 (0:0)
1994/1995 Kvartsfinal FC Barcelona vs Paris Saint-Germain 1:1 (0:0)

Barcelona vs PSG i Champions League

Senast lagen möttes är en match lagens fans aldrig glömmer. efter att PSG vunnit det första mötet med hela 4-0 hemma på Parc des Princes trodde många att det hela var klart. Barcelona hade dock andra planer och vann returen med otroliga 6-1. Nu ställs de båda lagen mot varandra igen och det återstår att se om det blir lika spännande denna gången som vid förra dubbelmötet. Barcelona är favoriter att vinna matchen hemma på Camp Nou.

Ska PSG vinna även denna gång eller kommer Barca vända på det hela? Det får vi se kvällen onsdagen den 16 februari, närmare bestämt 20:45 när matchen drar igång på Viasat Sport Premium och Viaplay.

Barcelona-PSG tidigare möten

Senast de båda lagen spelade mot varandra var i det första mötet i denna åttondelsfinal och då var det PSG som körde över Barcelona och vann med hela 4-0 hemma på Parc des Princes. Målen gjordes av Ángel Di Maria (x2), Juan Draxler och Edinson Cavani.

Barcelona vs PSG förväntade startelvor och laguppställning

PSGs startelva i matchen

Uppdateras…

Barcelonas startelva i matchen

Uppdateras…

För dig som vill tippa på Barcelona – PSG tv kanal!

Spela på Barcelona vs PSG matchen? Unibet och bet365 är några av spelbolagen tidigare nyttjat de möjligheter som givits i samband Barcelonas matcher i Champions League. Inför Barcelona:s möte mot Paris Saint-Germain så låg bolagen på latsidan vad gäller särskilda erbjudanden. Så verkar fallet även denna gång. För tillfället har vi inte kunnat hitta några Barcelona-specifika erbjudanden. Däremot har bolagen många allmänna erbjudanden som är riktigt bra.

Ifall du ska betta på Barcelona-PSG eller någon annan match i Champions League eller Premier League så måste du ta del av ett bolagens riskfria spel och bonusar. Unibet och bet365 erbjuder samtliga en ordentlig bonus samt en hel del riskfria spel.

Barcelona PSG tv kanal – Sändning och tid – 20:45 på Viaplay

Vilken kanal visar PSG mot Barcelona? TV-tiden för Barcelona-PSG är på tisdag den 16 februari och matchen börjar kl 20:45. Barcelona vs PSG sändning och speltid är kl. 20:45 och Barcelona-PSG-matchen sänds på Viasat Sport Premium samt Viaplay. TV-sändningen börjar redan kl. 20:00 på Viaplay med de svenska kommentatorerna Henrik Strömblad och Glenn Strömberg.

När spelas matchen?

Matchen mellan Barcelona och Paris Saint-Germain spelas på tisdag den 16 februari 2021 klockan 20:45.

Var spelas matchen?

Barcelona-PSG-matchen spelas på Camp Nou, Barcelona, Spanien.

Var sänds Barcelona-PSG? Barcelona PSG tv kanal?

Barcelona-PSG sänds på Viasat och Viaplay.

Finns det biljetter kvar till matchen?

Har du Barcelona-PSG-biljetter? Tillhör du de få som lyckades köpa biljetter till Barcelona-PSG-matchen på Camp Nou? Finns det biljetter kvar kan du köpa på Uefa.com via lagens sidor fcbarcelona.com och PSG.fr

Vem vinner Champions League 2021?

Frågan är ifall PSG eller Barcelona har en chans att vinna Champions League 2021 enligt oddsen? Vi har tagit del av odds för vem som förväntas vinna Champions League 2021 – här kan du se vem som förväntas vinna Champions League 2021 enligt oddsen. Ifall du vill se Champions League-finalen 2021 så kan du läsa mer om vilken kanal sänder Champions League-finalen 2021.

TV-tider Champions League

Samtliga Barcelona-matcher kommer att sändas på Viasats kanaler. Du kan läsa mer om detta på Barcelona på TV. Se även hela Champions Leagues spelprogram och vilka TV-kanaler som visar Champions League på TV.

Den bästa och mest intressanta matchen på förhand är den på onsdag mellan PSG mot Barcelona, Matchen går att se på Viaplay. avsparkstid på samtliga CL-matcher är den vanliga Champions League-tiden 20:45.

TV-rättigheter Champions League

Viasat äger de svenska TV-sändningsrättigheterna till Champions League. Viasat har exklusiva TV-rättigheter till UEFA Champions League tom säsongen 2020/2021 och vilket ger bolaget rätt att sända matcherna på samtliga Viasat-kanaler och/eller deras streamingtjänst Viaplay.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply