Speltips: Barcelona – PSG 8/3 – Odds tips Barca vs PSG, speltips Champions League 2017!

Speltips: Barcelona - PSG 8/3 - Odds tips Barca vs PSG, speltips Champions League 2017!

Speltips Barcelona vs PSG – tips på Barca vs PSG, Champions League 2017

Speltips PSG vs Barcelona odds? Här finner du tips på PSG vs Barcelona odds tips inför Champions League matchen på Camp Nou onsdagen den 8 mars 2017! PSG mot Barcelona är en mycket spännande match där FC Barcelona ska försöka vända ett underläge efter 4-0 i första matchen. Toppmötet mellan PSG och Barcelona spelas på onsdagskvällen den 8 mars med avspark kl. 20:45. Se PSG – Barcelona här =>

MISSA INTE: 200 kr i gratisspel hos betsafe =>, 6,00 i odds på Barca hos betfair samt 50 kr försäkrat livespel hos Unibet =>

Matchen mellan de två giganterna spelas denna gång på Camp Nou och det kommer inte bli någon lätt uppgift för Barcelona att ta sig vidare till kvartsfinal i turneringen. I det första mötet åkte man på en överkörning med hela 4-0 på Parc des Princes och det återstår att se om Messi o co klarar det denna gången. Se Barcelona mot Paris Saint-Germain gratis live online!

Speltips Barcelona vs Paris Saint-Germain

Barca vs PSG odds? Här är Barca PSG odds inför returmatchen på onsdag den 8 mars 2017:

  • Odds på oavgjort (X): 5.10
  • Odds på PSG-vinst (2): 6,70
  • Båda lagen gör mål: JA (1,53) NEJ (1,45)
  • Antal mål: över 2,5 mål 1,41 under 2,5 mål 3,00

Senaste oddsen hittar du här = >

Spelbolagen Unibet och bet365 har Barça som storfavorit att vinna detta supermöte när PSG ankommer till Camp Nou. Man är dock inte lika stora favoriter att gå vidare till kvartsfinal. Man förlorade första matchen med hela 4-0 och det krävs något extra för att spanjorerna ska kunna göra minst 4 mål samtidigt som man håller tätt bakåt.

Oddsen hos Unibet och bet365 för Barça (1,47) och PSG (6,10) pekar ut Barcelona som väldigt självklara vinnare, i alla fall när det kommer till matchen. Spanjorerna är näst intill oslagbara på hemmaplan men då man ska hämta upp 4-0 från mötet i den franska huvudstaden ser det svårt ut för de att ta sig vidare.

Speltips PSG vs Barcelona, 8-delsfinal Champions League 2016/17

Rekommenderat speltips på Barcelona PSG är en vinst för FC Barcelona (1.47) och att det kommer att göras fler än 2,5 mål (1,37). Ska du spela på Barcelona som vinnare bör du helt klart även ta del av 6,00 i odds på Barca hos betfair. Vinner Barca så blir det en bra utdelning, speciellt ifall man kombinerar de olika riskfria erbjudanden som finns från bland annat 200 kr i gratisspel hos Betsafe => och 1000 kr bonusspel hos Ladbrokes =>.

Ifall du även vill spela på målgörare så bör man vilja tippa på att Lionel Messi gör mål (2.30). För den riskvilliga kan en insats på wildcardet Paris Saint-Germain (3.35), speciellt ifall denne utnyttjar 200 kr i gratisspel hos Betsafe => och 1000 kr riskfritt hos Ladbrokes =>.  Att fransmännen vinner är en match och ett bett som absolut inte är omöjligt men avsaknaden av Zlatan!

PSG vs Barcelona – vem vinner Champions League?

Efter att Zlatan lämnade Paris Saint-German så har luften gått ur de franska mästarna något och de är inte lika skarpa på anfallet som de brukade vara med svensken på topp. Oddsen på att Paris Saint-Germain faktiskt skall kunna plocka hem hela turneringen (31.00) känns väldigt höga. Anfallaren Edinson Cavani har dock haft en strålande säsongsinledning och smällt in mål, detta kan vara det som förändrar allting för PSG! Då det gäller Barcelona är oddsen mycket lägre (2.19) och den spanska storklubben vann senast Champions League 2014/2015 då de slog Juventus efter en spännande nagelbitare till final. Det ser alltså rimligt ut att Luis Enrique skulle kunna vinna Champions League med sitt lag, vilket skulle bli klubbens sjätte titel. Dock har den franska huvudstadsklubben visat fin form i turneringen, speciellt i det första mötet som spelades på Parc des Princes.

Än är det dock långt kvar och vinnarna av detta dubbelmöte går enbart vidare till nästa omgång i turneringen, som är kvartsfinalen.

Paris Saint-Germain har vunnit en del matcher mot Barcelona och fransmännen vet att topplaget går att bryta ner och besegra, men de har enbart lyckats kvalificera sig vidare en gång efter ett dubbelmöte mot Barcelona, och det var säsongen 1994/95. Det återstår att se om det nu hänger på Luis Enrique att kunna bryta förbannelsen.

PSG – Barcelona 8 mars 2017

Odds Barcelona – Paris Saint-Germain? De flesta spelbolag erbjuder bra odds på stormatchen som spelas mellan Paris Saint-Germain och Barcelona på Camp Nou. Givetvis är det en match som lockar intresse och ett högt odds leder även till mer spelande.

Är det så att du ska tippa på att Barcelona vinner mot Paris Saint-Germain så är oddset 1,47 gånger pengarna eller 6,00 i förhöjt odds hos betfair. Ifall PSG skulle vinna så är det 6,70 gånger pengarna som gäller. Ett oavgjort resultat ger 3,50 vilket gör att det kan vara värt att överväga att lägga en slant på ett kryss. Ett hett tips är att spela hos Betsafe och få Viaplay gratis i en månad!

Paris Saint-Germain – Barcelona TV & live stream

Supererbjudandet är till för nya kunder. Det innebär att ifall du redan är kund så kan du inte utnyttja detta erbjudande med förhöjt odds på vinnare och bonus inför Barcelona och Paris Saint-Germain. Inför Barcelona vs Paris Saint-Germain så finns många bonusar som kan användas på samma gång:

Här några erbjudanden till inför veckans Champions League.

LIVE STREAM GRATIS
STÖRST BONUS
RISKFRITT SPEL
RISKFRITT SPEL
+ 1000 kr i bonus + 1000 kr i bonus
+ 1000 kr riskfritt + 500% i bonus
Arsenal vs Chelsea live odds hos Unibet Arsenal vs Chelsea bonus upp till 2000 kr hos betfair! Få upp till 1000 kr i bonus hos Ladbrokes Expekt riskfritt spel upp till 1000 kr
HÄMTA BONUS! HÄMTA BONUS! SPELA HÄR! SPELA HÄR!

Barcelona PSG TV? För dig som undrar vilken tid Barcelona PSG och vilken kanal Barcelona PSG så är det under onsdag den 8 mars 2017 och matchen visas på Viasat Sport Premium / HD och Viaplay med avspark kl. 20:45, sändningsstart redan 20:00.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply