Sevilla jagar Chelseas Michy Batshuayi

bet365
Sevilla jagar Chelseas Michy Batshuayi

Sevilla vill låna in Michy Batshuayi

Sevilla jagar Chelseas Michy Batshuayi, rapporterar Football Espana.

Michy Batshuayi kan vara på väg att lämna ChelseaSevilla jagar den belgiska anfallaren. Den spanska klubben vill låna in 24-åringen under resten av säsongen, enligt Football Espana.

Sevilla vill låna in Batshuayi för att utöka konkurrensen bland lagets anfallare. De vill att Wissam Ben Yedder och Luis Muriel utmanas om sina positioner.

Chelsea väntar

Chelsea vill ännu inte ge grönt ljus till att låna ut Batshuayi till Sevilla. Engelsmännen vill inte släppa belgaren innan de har gjort klart med en ny anfallare. Utan Batshuayi har Chelsea inget tydligt alternativ till Álvaro Morata på postionen. Premier League-klubben uppges jobba för att plocka in Andy Carroll som backup till spanjoren. Om klubbledningen på Stamford Bridge lyckas med det är man beredd att låna ut Batshuayi.

Nära flytt i somras

Det här är inte den första gången som Batshuayi kopplas ihop med en flytt till Sevilla. Anfallaren ryktades vara på väg till klubben i juni 2017.

Fler lämnar?

Batshuayi är inte den enda spelaren som kopplas ihop med en flytt från Chelsea. Tidigare har vi på Silly Season Sverige skrivit om att Real Madrid har suttit i samtal med Eden Hazard. Tränaren Zinedine Zidane har sagt till Florentino Perez, klubbens president, att värva Hazard till Madrid. Presidenten har nu påbörjat arbetet för att locka spelaren till Santiago Bernabeu. Det hävdas att Real är inställda på att värva Hazard under sommaren 2018. De tror inte att Chelsea är villiga att släppa yttermittfältaren under säsongen.

Även David Luiz ryktas vara på väg bort. Arsenal vill utnyttja den situation som Luiz och Chelsea befinner sig i. Brasilianaren har hamnat i bråk med Antonio ConteChelseas tränare, och tros inte ha någon framtid i klubben. Klubbledningen på Emirates Stadium är beredd att erbjuda 30 miljoner pund för mittbacken. Det återstår att se om det är tillräckligt för att få Chelsea att släppa spelaren till lokalrivalen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply