Uppgifter: Real Madrid siktar in sig på Harry Kane

Harry Kane på radarn för Real Madrid

Enligt uppgifter i spansk press ska Real Madrid vara på jakt efter en anfallare. Det har pratats om flera olika namn och det senaste att dyka upp är Harry Kane.

Harry Kane blir bara bättre för varje säsong som går. Trots att anfallaren endast spelat nio matcher under säsongen 2017/2018 är engelsmannen redan uppe i elva mål. Flera storklubbar har varit ute efter 24-åringen men ännu har ingen lyckats värva Tottenham-stjärnan vars kontrakt sträcker sig till och med sommaren 2022.

Det är väldigt få klubbar som skulle kunna betala för att köpa loss spelaren och ett av lagen som sägs vara intresserade är Real Madrid. Den spanska huvudstadsklubben ska ha haft Harry Kane på önskelistan under en längre tid och nu ska man ha förnyat intresset för anfallaren som tagit den engelska fotbollen med storm under de senaste åren.

Uppgifter: Real Madrid siktar in sig på Harry Kane

SE ÄVEN: Real Madrid-spelarnas löner 2017/2018

Spelaren själv ska inte ha några intentioner för att lämna Tottenham Hotspur under det närmaste året, detta även om man skulle få in ett högt bud. Kane sägs inte kunna lämna den engelska huvudstadsklubben för en prislapp på under 90 miljoner euro.

Källa: MARCA

Uppgifter- Real Madrid siktar in sig på Harry Kane

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365