Uppgifter: Pepe lämnar Real Madrid för Paris Saint-Germain

Uppgifter: Pepe lämnar Real Madrid för Paris Saint-Germain

Hans kontrakt går ut till sommaren

Real Madrids mittbackskugge Pepe sitter på ett kontrakt som går ut till sommaren, och portugisens framtid har varit mycket omtalad, där det har talats om bland annat den kinesiska superligan, Chelsea, Manchester City och Paris Saint-Germain.

Slutet av säsongen börjar närma sig med stormsteg, och därmed också upplösningen av årets Champions League. Real Madrid står inför en mycket spännande match, då de på onsdagskvällen kommer att möta stadsrivalerna Atlético Madrid i returmötet av den internationella tävlingen, på Vicente Calderon i Madrid. Det kommer att bli den sista Champions League-matchen på arenan, som kommer att ersättas av Atléticos nya arena nästa säsong, och det kommer att vara emotionellt.

Efter att säsongen är slut kommer sommarens transferfönster, och därmed ett emotionellt avsked av en Real Madrid-legendar. Det har länge talats om att Pepe kommer att lämna Marängerna, då han sitter på ett kontrakt som går ut till sommaren, och ännu inte har fått ett erbjudande om en förlängning. Raphael Varane är nu tillbaka från en långtidsskada, och den franske mittbacken har effektivt lyckats konkurera ut Pepe som mittback, och det ser inte ut som att portugisen kommer kunna återvända under Zinedine Zidane.

Intresse för mittbacken finns det från många håll. Chelsea och Manchester City har rapporterats vara intresserade och det har talats mycket om den kinesiska superligan. Men enligt den engelska tidningen The Sun  är det franska topplaget Paris Saint-Germain som ligger i framkant för Pepes del, och uppgifter menar på att Pepe redan har hållit långt gångna förhandlingar med klubben, och redan har “en fot inne”. Pepe har sedan tidigare kopplats ihop med en flytt till huvudstadsklubben.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply